Den 3 mars var det fest i Ladan utanför Markaryd. Till min 60-årsdag var det bara kvinnor bjudna.
Vi skulle ha en riktig fest för och med kvinnor och vi var 80 samlade inklusive min familj.

Vi hade en härlig fest, uppvaktningen gick till Skandinaviska barnmissionens arbete. När allt var sammanräknat (några gåvor kom in sent och var inte med vid sammanräkningen på festen) hade över 15000 kr överlämnats till deras arbete, www.barnmissionen.com.

På scenen hade vi glädjen att ha Bittan Ekman, Ingrid Nilsson, Kim Brynte, Lillvor Stenberg, Lina Stenström och Monica Svarfar.

Välkommen att ta del av bilder från festen som lite smakprov, närmare 6 timmars fest på 40 bilder. Klicka här för att komma till bilderna. Klicka på en bild och den blir större. Det finns också zoom-funktion under bilden. För nästa bild, klicka på Next image. Klicka på Upp så kommer du tillbaks till alla 40 bilderna (fördelade på 2 sidor). Om du klickar på Slideshow så matas bilderna fram en och en.

Vill du ha någon av bilderna med lite fler pixlar än de som visas på skärmen så ta kontakt på tel 0433-140 89.

Några ljudfiler vill vi också bjuda på, den första är sönernas tal, se bilderna 4-8. Klicka här för att ladda ner / lyssna.

Nästa ljudfil är med Kim Brynte som berättar om sin väg in i arbetet som ordförande för kommunens största förvaltning, 25 min som verkligen är värda att ta del av! Klicka här för att ladda ner / lyssna på Kim.

Kram Berit

Tillbaka till framsidan